Yara Bakım Ürünleri Nasıl Olmalı?


Yara bakımı için kullanılan ürünlerin, kendini kanıtlamış, tedavi etkinliği iyi bilinen ürünler olması gerekir.
Tüm dünyada güvenle kullanılan Suprasorb ürünleri yara bakımında hızlı yara kapanması ve düşük maliyetli pansuman imkanı sunmaktadır.


 

Orta düzeyde veya yüksek eksudalı bir yaraya Wlivasorb gibi emici bir ped kullanılırken, kapanmaya yakın bir yaraya orta emicilik düzeyinde Suprasorb P gibi bir örtü uygulanabilir.
 
Yara bakımını yapan uzmanın ihtiyacı olan her türlü pasif kapama yara bakım ürünleri Lohmann Rauscher ürünlerinde mevcuttur.
 
 

Mekanik debridman için Debrisoft, yüksek emici özelliğiyle yoğun eksudalı yaralarda Wlivasorb, şeffaf film yara örtüsü gerektiğinde su geçirmez özelliğiyle Suprasorb F, yapışmaz yara örtüsü gerektiğinde parafin fileli Lomatuell Pro veya Lomatuell H kullanılabilir.

Kolajen içerikli bir kavite doldurucu istenirse Suprasorb C, silikon yara örtüsü olarak Suprasorb P ürünü tercih edilebilir.

Sacrum yara iyileşmesi için Suprasorb H Sacrum özel dizaynı ve materyali ile yara iyileşmesini hızlandırırken, yara yerindeki yangı ve ağrıyı azaltarak hasta uyumunu ve konforunu arttırır.

Yorumlar